06 Random Starting Issues, clicking noises? - SB9T.com
SB9T.com

Go Back   SB9T.com > Tribeca Technical > Engine, Power, and Performance

Like Tree1Likes
  • 1 Post By Haohmaru
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-22-2019, 12:42 PM   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 8
Default 06 Random Starting Issues, clicking noises?

Hi Everyone, about a month ago my 06 started having trouble starting.

When I turn the key, either nothing happens, or it makes this clicking noise. If it does start, it starts totally normally, with no slow turnover like everything is fine.

I replaced the starter, the battery and the positive battery terminal. But the issue persists. Any ideas?

Here's a video of it happening: https://youtu.be/EgNuUS7omow

Thanks!
Haohmaru is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 09-22-2019, 01:00 PM   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 8
Default

Ok, the issue was STILL the positive battery terminal. The one I got from Advance needed to be cranked down like crazy to make it connect properly. I'll be ordering a replacement from Subaru tomorrow.
OliverB likes this.
Haohmaru is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 04:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Designed & Powered by Domain Architect